Duminica 28 Aprilie

Accident tragic în Cluj! Un șofer și-a pierdut viața după ce a ajuns pe șosea în urma impactului violent, medicii s-au chinuit să-l salveze - FOTO


Un accident teribil a avut loc în dimineața de sâmbătă, 21 octombrie, pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești, județul Cluj. Din primele date, un șofer a murit după ce ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers.

Bărbatul a fost proiectat pe partea carosabilă în urma impactului violent, iar din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul acestuia.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care conducea autoturismul dinspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers.

În urma impactului, bărbatul ar fi fost proiectat din autoturism pe partea carosabilă, iar din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul acestuia”, transmite IPJ Cluj.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Traficul rutier pe sensul de mers Cluj-Napoca - Turda este blocat pentru intervenția echipajelor, fiind deviat pe DJ103M, prin localitățile Rediu - Aiton.

Aproape o oră medicii clujeni s-au chinuit să-l salveze

„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care unul tip Terapie Intensivă Mobilă din municipiul Cluj-Napoca. Echipajele operative au găsit un autoturism avariat și un bărbat în stop cardio respirator ce prezenta multiple traumatisme, întins pe carosabil, în afara autoturismului. 

Echipajele SMURD, alături de echipajul de pe autospeciala de descarcerare, au aplicat imediat manevre de resuscitare. Deși au fost continuate mai bine de 50 de minute, din păcate, acestea nu au mai putut readuce semnalele vitale ale bărbatului”, explică ISU Cluj.

2.jpeg

Comentarii Facebook