Traficul este BLOCAT pe sensul de mers Cluj-Napoca - Turda, în urma accidentului tragic pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești. Evitați zona!


În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul tragic de pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești. Traficul rutier pe sensul de mers Cluj-Napoca - Turda este blocat pentru intervenția echipajelor, fiind deviat pe DJ103M, prin localitățile Rediu - Aiton.

„Trafic încă blocat, evitați zona”, a transmis un șofer clujean, în urmă cu câteva minute.

„Se poate merge spre Turda prin Rediu sau Aiton. Coloana e de câțiva km. Evitați să intrați pe traseul clasic Cluj-Turda”, a mai precizat o clujeancă.

Amintim că, un accident teribil a avut loc în dimineața de sâmbătă, 21 octombrie, pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești, județul Cluj. Din primele date, un șofer a murit după ce ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers. Bărbatul a fost proiectat pe partea carosabilă în urma impactului violent, iar din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul acestuia.

Vezi și: Accident tragic în Cluj! Un șofer și-a pierdut viața după ce a ajuns pe șosea în urma impactului violent, medicii s-au chinuit să-l salveze - FOTO

Foto. Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook