Miro, câinele Jandarmeriei Cluj, s-a întors acasă cu medalia de bronz de la Campionatul de Dresaj organizat de MAI. Patrupedul detectează explozivi


Miro a fost ghidat și antrenat zilnic de jandarmii clujeni pentru detectarea explozivilor. Antrenamentele nu au fost în zadar, luând în vedere că „blănosul”a revenit acasă cu o medalie de la Campionatul Național de Dresaj al MAI, organizat la Sibiu. 

„Cot alias Miro s-a clasat pe locul III  la Campionatul de Dresaj al câinilor de serviciu al M.A.I.

Cot alias Miro, câinele de detectare explozivi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, s-a clasat pe locul III  la Campionatul de Dresaj al câinilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne, organizat la Centrul Chinologic “ Dr. Aurel Greblea” Sibiu.

În cadrul competiției care a avut loc în aceste zile la Sibiu au concurat cele mai bune cupluri chinologice din țară pentru obținerea locurilor fruntașe la probele: Câine universal, Câine pentru detectare explozivi, Câine pentru căutare și salvare persoane și Câine detectare stupefiante.

Ghidat și antrenat zilnic de partenerul său, Iulian, Miro - câinele de detectare explozivi al jandarmilor clujeni, dar și prietenul copiilor care ne-au trecut pragul de „Ziua Porților Deschise”,  s-a întors  acasă cu medalia de bronz. Felicitări, Miro și Iulian!”, a transmis Jandarmeria Cluj. 

Comentarii Facebook