Accident rutier pe Calea Baciului! Șofer beat a intrat în branșamentul de gaz - FOTO


Un șofer băut a intrat în branșamentul de gaz de pe strada Calea Baciului din Cluj-Napoca.

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01:45. Un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Baciului, dinspre strada Corneliu Coposu înspre localitatea Baciu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe sensul opus unde a lovit bransamentul de gaz de la imobilul cu nr. 33, pe care l-a distrus.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului aflat pe bancheta din spate, de 36 de ani, care avea o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul era și el băut, fiind depistat cu 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima de 36 de ani a fost transportată la UPU 1.

ISU Cluj anunță că la acest accident au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în cursul nopții.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au sprijinit acordarea primului ajutor calificat pentru o persoană implicată în accident care a fost transportată la spital.

De asemenea, a fost opturată o țeavă de gaz care a fost avariată și au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor, până la sosirea echipei de intervenție a furnizorului de utilități.

WhatsApp Image 2019-12-08 at 10.03.34 (1).jpegWhatsApp Image 2019-12-08 at 10.03.34.jpegWhatsApp Image 2019-12-08 at 10.03.32.jpeg

Comentarii Facebook