Accident rutier în Feleacu! O femeie a fost transportată la spital - FOTO


O femeie a fost transportată la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier ce a avut loc în comuna Feleacu, în această dimineață.

O autospecială și un echipaj SMURD au fost dislocate în localitatea Feleacu în urma unui accident rutier produs în această dimineață.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.50, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

A fost consultată la fața locului o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, care a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La evaluarea primară aceasta prezenta afecțiuni ușoare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță, prevenire a incendiilor și au sprijinit eliberarea carosabilului pentru reluarea traficului rutier”, a transmis ISU Cluj.

Au fost implicate două autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, respectiv dinspre municipiul Turda înspre Cluj-Napoca.  Autoturismul condus de o tânără în vârstă de 29 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în fața sa.

Aceasta a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook