Accident pe strada Horea! Șoferul unui Audi a trecut dubla continuă și a lovit un scuter cu două persoane - VIDEO și FOTO


Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc în jurul orei 12.10 pe strada Horea, din Cluj-Napoca, în apropiere de gară. ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional.

Din primele informații se pare că șoferul unui Audi, în timp ce mergea pe strada Horea, înspre Piața Gării, a trecut pe linie dublă continuă și a lovit un scuter, care se deplasa pe aceeași direcție de mers. Pe scuter erau doi tineri, care au fost aruncați pe trotuar. 

 

Să meargă și ei cu treabă bună, pentru că îți ia copilul de pe trotuar și îl omoară”, a spus un martor, acuzând scuteristul. Acesta a fost rapid pus la punct de ceilalți martori, care i-au spus că scuterul circula regulamentar. ”Amândoi mergeau spre Gară și ăsta cu Audi era pe banda spre Gară pe dreapta și cel de pe scuter pe partea stângă, pe aceeași bandă”, a spus un alt martor. 


Conducătorul auto a vrut să vireze la stânga, pentru a intra prin curtea unui bloc de pe strada Horea, astfel încât să evite zona Gării, moment în care a avut loc impactul.

Șoferul recunoaște că a greșit trecând pe linia dublă continuă, dar spune că scuteristul s-a lovit de mașina lui. ”Nu aveam viteză. Am intrat aici ca să evit aglomerația de la Gară. Nu mergeam în paralel cu el. Nici nu l-am văzut. A venit din spate. Știu că am greșit și îmi pare rău”, a spus șoferul Audi -ului. 

Un echipaj al Ambulanței s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei.

 


Comentarii Facebook