Miercuri 24 Aprilie

Accident pe strada Dunării, intersecție cu strada Între Lacuri - FOTO


Un accident de circulație soldat cu mai multe victime s-a produs la intersecția străzilor Dunării și Între Lacuri.

Accidentul s-a produs la ora 12.20.

Un tanar de 22 ani, din Cluj-Napoca, conducea pe strada Dunării, iar la intersecția cu strada Între Lacuri nu a acordat prioritate autoturismului condus de un tanar de 24 ani, tot din Cluj-Napoca.

In urma accidentului a rezultat rănirea ambilor conducatori auto si a unei pasagere de 26 ani, din Cluj-Napoca, aflată în autoturismul care nu a acordat prioritate. 

Din celalalt auto mai sunt două victime: doua pasagere de 24 ani si 28 de ani, din Cluj-Napoca. 

Victimele au răni șoare.

O autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SAJ au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc la intersecția străzilor Dunării și str Între Lacuri, din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme care au fost implicate în accident, din care erau ieșiți pasagerii. A fost acordat primul ajutor calificat persoanelor implicate în accident până la sosirea echipajelor SAJ, după care au sprijinit personalul medical pentru a acorda asistență medicală pentru cinci persoane implicate în accident, care au fost ulterior transportate la spital cu afecțiuni ușoare.

Comentarii Facebook