Accident pe strada Corneliu Coposu! Un taximetrist i-a tăiat calea unui motociclist - FOTO

 

Un accident de circulație produs pe strada Corneliu Coposu s-a soldat cu rănirea unui motociclist, care circula regulamentar.

 

Am surprins accidentul dintre o motocicleta si un taximetrist pe str. Corneliu Coposu. Din cate am inteles starea motociclistului e stabila, dar s-a lovit tare in zona... moale. 

 

Politia nu stia inca care e vinovatul deoarece conducatorii au variante diferite, dar ulterior s-au vizionat camerele de supraveghere de la spălătorie și s-a văzut că taximetristul a schimbat direcția de mers fără să se asigure. Cj 08 BGI are numărul taximetristul, iar motociclistul numere rosii. Martorii spun ca motociclistul nu avea viteza”, ne-a relatat Dan Aschilean, martor la acest accident.

 

Multumim cititorilor Stiri de Cluj pentru imaginile de la fata locului. Cei care surprind un incident care poate deveni o știre, pot trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”. De asemenea, ne pot trimite sesizări și o echipă Știri de Cluj se va deplasa la fața locului.

 

 

 

-------------------

UPDATE

 

În data de 19.08.2014, ora 10:14, pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca - intersecţie cu strada Poienarilor, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

 

Un bărbat de 53 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu, pe prima bandă, către strada Calea Baciului, la intersecţie cu strada Poienarilor a efectuat un viraj la stânga, fără a se asigura, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de către un tânăr de 22 ani, din Cluj-Napoca, pe aceeaşi direcţie de deplasare. 

 

În urma coliziunii, motocicleta s-a răsturnat pe partea carosabilă.

 

Din accident a rezultat rănirea uşoară a tânărului şi pagube materiale în valoare de aproximtiv 1.100 de lei.

 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier”, precizează reprezentanții Poliției Cluj.

Comentarii Facebook