Accident pe strada Corneliu Coposu! O masina care statea la semafor a fost proiectata peste 100 de metri VIDEO si FOTO

 

Accidentul a avut loc in jurul orei 22,30. Un autoturism Fiat, in care se aflau doua persoane, a oprit la o trecere de pietoni semaforizata.

 

Din spate a venit un alt autoturism marca Audi A4 care a lovit cu putere Fiat-ul, proiectandu-l pe contrasens la peste 100 de metri. Cele doua persoane care erau in Fiat au fost ranite si au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Masina a fost avariata serios, iar scaunele pe care au stat victimele s-au rupt din cauza socului.

 

Politistii care au efectuat cercetarile la fata locului au declarat pentru Stiri de Cluj ca vor discuta si cu soferii pentru a vedea cum a fost posibil ca masina sa fie proiectata o distanta atat de mare.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Autoturismul marca Audi A4 era condus de Alin Daniel Farcas, in varsta de 33 de ani, care avea permisul anulat in urma unei alte infractiuni rutiere. Tanarul avea in parbriz o sigla a IPA (International Police Association) si era sub influenta bauturilor alcoolice, refuzand sa sufle in etilotest.

 

Alin Daniel Farcas nu este angajat al Ministerului de Interne si a fost transportat la UPU 1 pentru prelevarea de probe biologice.

 

Vezi si...

Accident in Piata 14 Iulie! Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de un sofer care a ignorat semnele de circulatie VIDEO

Comentarii Facebook