Accident pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca. Soferul unui autoturism Audi a ajuns in stare grava la spital- VIDEO si FOTO

Soferul unui autoturism marca Audi a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, in jurul orei 20.50.

 

Barbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) pentru a primi ingrijiri medicale.

 

Din primele cercetari, soferul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie si a fost lovit in plin de un TIR. "Accidentul se pare ca s-a produs din neatentia soferului de pe autoturismul Audi, care a incercat sa treaca de pe o banda pe alta, dar nu a observat ca din spate venea un TIR. Impactul a fost violent si partea din stanga si plafonul autoturismului au fost puternic avariate. Soferul a fost lovit practic in plin si a fost dus la spital in stare grava, din cate se pare", a declarat Sorin Precup, purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj.

 

La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, o autospeciala de descarcerare si patru echipaje de la politia rutiera pentru a dirija traficul si pentru a efectua cercetarile la fata locului.

 

Pe strada Corneliu Coposu s-au strans si familia si prietenii victimei, dar nimeni nu a vrut sa faca nici o declaratie.

 

Comentarii Facebook