Accident pe strada Avram Iancu. I-a tăiat calea unui motociclist, dar a scăpat fără probleme - FOTO


Un accident care se putea solda cu victime și care a stârnit nemulțumirea comunității auto din Cluj-Napoca s-a produs pe strada Avram Iancu, în cursul zilei de sâmbătă,

Șoferul unui Porsche a ieșit din curtea unui mobil și nu a acordat prioritate unui motociclist. Șoferul voia să treacă linia continuă pentru a se deplasa spre cimitirul central. 

Motociclistul a intrat direct în autoturismul de teren, care nu i-a acordat prioritate. Cele două părți au ajuns la o înțelegere și nu s-a mai depus plângere la poliție. Cei care au văzut postarea accidentului pe pagina Comunitatea Moto Cluj (Cluj Bikers) i-a reproșat motociclistului că așa șoferul trebuia pedepsit cu suspendarea permisului. ”Vezi tu nea Ioan, poate idiotul ala data viitoare chiar omoara pe cineva si asta pentru ca tu ai zis ”da-l in ma..” si l-ai lasat sa scape basma curata. Care sunt sansele ca el sa fi inteles ceva pozitiv din situatia asta? Daca ajungea nitel pieton sigur isi amintea o vreme ce o facut. Si inca ceva, daca chemai politia sa faca un proces verbal si mergeai la un service cat de cat serios, ”cacatul de asigurare de tzol” platea tot fara discutii. Dar na, romanisme...”, a scris cineva.

Comentarii Facebook