Accident pe Nicolae Titulescu! Un Jeep din Satu Mare a lovit două mașini și a STRIVIT un pieton - FOTO

 

Un accident de circulație soldat cu trei mașini avariate s-a produs pe Bulevardul Nicolae Titulescu, sâmbătă seara, în jurul orei 22.30.

 

Un bărbat de 22 de ani din Satu Mare conducea un autoturism pe direcția strada Unirii - Piața Cipariu, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic a pierdut controlul asupra volanului și a lovit două autoturisme. Din accident a rezulat rănirea ușoară a unui bărbat de 30 de ani care a fost surprins între cele două mașini parcate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Victima a fost transportată la UPU Cluj pentru îngrijiri. Poliția l-a testat pe șoferul vinovat, dar acesta nu consumase băuturi alcoolice. 

 

Martorii susțin că șoferul din Satu Mare a trecut de sensul giratoriu și trecerea de pietoni de lângă stația de autobuz, dar apoi a intrat direct pe sensul opus de circulație, lovind cele două mașini parcate, un Volvo și o camionetă.

 

Bărbatul de 30 de ani se afla între cele două mașini și voia să traverseze strada. El a fost surprins în urma impactului și a suferit răni ușoare. 

Comentarii Facebook