Accident pe Moților! O șoferiță a lovit 3 persoane pe trotuar - VIDEO

 

O șoferiță, care conducea un VW Golf, a lovit 3 persoane care se aflau pe trotuar, pe strada Moților. Accidentul s-a produs vineri, 29 martie, la ora 12.30.

 

Șoferița a declarat pentru Știri de Cluj că a încercat să evite impactul cu o altă mașină. ”Când am ajuns în intersecția de lângă Primăria Cluj-Napoca am fost acroșată de un alt autoturism. Eu am tras dreapta și am lovit persoanele de pe trotuar”, a spus șoferița.

 

Martorii povestesc că șoferița, care conducea o mașină înmatriculată în Ungaria, ar fi intrat pe roșu și nu a mai putut controla volanul.

 

Vezi mai jos explicațiile șoferiței.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE

 

A fost un accident produs în jurul orei 12.00. O şoferiţă a intrat pe trotuar cu mașina și a lovit 3 pietoni. O victimă este la spital, iar celelalte au fost lovite ușor. Autoturismul venea dinspre Piața Lucian Blaga”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Comentarii Facebook