Accident pe Eroilor! Un motociclist beat și drogat a intrat într-o masina care iesea din parcare - FOTO


La data de 17.08.2019, la ora 15:30, un autoturism condus de un bărbat, cetățean maghiar, a provocat un accident rutier. Bărbatul s-a pus în mișcare din parcare, fără să acorde prioritate unei motociclete care circula pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Un motociclist care venea din spate a căzut, fără să existe impact între cele două vehicule. 

Polițiștii care au intervenit la fața locului, au identificat motociclistul în persoana unui bărbat de 31 de ani din Cluj-Napoca și au constatat că acesta nu are dreptul de a conduce valid, acesta fiind cercetat încă din luna octombrie 2018 pentru comiterea de infracțiuni rutiere. La acel moment, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul de 31 de ani, a avut un rezultat pozitiv, respectiv peste 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testat și cu aparatul Drug Test, pentru a  verifica prezența drogurilor, rezultatul a fost pozitiv pentru metamfetamină și amfetamină. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de  bărbatul de 31 de ani a fost dispusă măsură reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, bărbatul să fie prezentat în fața magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

--------------------------------

Știrea inițială

Un accident de ciruclație s-a produs sâmbătă, în jurul orei 16.00, pe Bulevardul Eroilor.

Motociclistul a intrat intr-o masina care iesea din parcare. E destul de sifonat si din cate se pare e baut si fara permis”, a relatat un martor, pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

68241433_10217247416869767_6829764188445868032_n.jpg

S-ar părea că motociclistul avea o alcoolemie de 0,22 mg/l în aerul expirat și nu avea permis.

Comentarii Facebook