Accident pe Centura Apahida! Un floreștean cu un scuter a rupt parapetul de separare a sensurilor

 

Un scuterist a fost accidentat, sâmbătă, 2 august, pe centura Apahida. 

 

Accidentul s-a produs la ora 15:00, pe breteaua de urcare de pe DN1C E576 (V.O.C.E.) înspre Dej, pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

 

Un tânăr de 24 ani, din comuna Floreşti, în timp ce conducea motociclul pe DN - V.O.C.E., a pătruns pe breteaua de coborâre de pe VOCE pe DN1C E576, înspre Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul motociclului si a lovit parapetul de separare a sensurilor de circulaţie.

După impact, motociclul a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe breteaua de urcare pe DN – V.O.C.E., înspre Dej, de către o femeie de 36 ani, din municipiul Cluj-Napoca.

 

Pe sectorul de drum unde s-a produs accidentul erau amplasate indicatoare rutiere de avertizare cu semnificaţia ”panou succesiv pentru curbe deosebit de periculoase”.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului motocicletei, care s-a deplasat singur la UPU 1 Cluj-Napoca şi nu a rămas internat.

 

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul rutier. 

Comentarii Facebook