Accident pe centura Apahida! Un autoturism a intrat sub un autobuz militar si cinci militari sunt raniti - VIDEO si Galerie FOTO

 

Cinci militari au fost raniti in urma unui grav accident de circulatie produs in jurul orei 9.55 pe centura Apahida. Un autobuz al armatei si un autoturism au intrat in coliziune.

"Un autoturism mic si un autobuz au fost implicate intr-o coliziune. Doua persoane au fost duse la spital de catre doua ambulante SMURD si doua au fost duse la UPU Cluj cu alte mijloace de transport", a declarat pentru Stiri de Cluj locotenentul Andrei Biris, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU).

 

Soferul unui autoturism marca Volkswagen, in care se aflau 5 militari de la unitatea de la Jucu, nu a adaptat viteza la conditiile de trafic si a intrat direct sub autobuzul militar, care a incetinit la un moment dat si care era condus de un coleg de unitate.

 

Cei cinci militari lucreaza la Unitatea Militara 01489 Jucu si se pare ca au iesit din tura si se indreptau spre casa.

 

UPDATE

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Cei cinci militari au fost transportati la Unitatatea de Primire a Urgentelor (UPU) Cluj. Unul dintre barbati este in stare critica. Ceilalti patru au ramas pentru investigatii la UPU.

"Au fost aduse cinci victime in urma unui accident rutier, din care una in stare critica. Barbatul a si fost internat la terapie intensiva. Restul patru sunt in curs de investigare la noi in urgenta. Deocamdata, cei patru sunt stabili si vor fi internati in functie de starea lor la chirurgie sau ortopedie", a declarat Adrian Blaga, medic UPU Cluj.

Comentarii Facebook