Accident pe Calea Turzii! Șoferul a virat stânga și a fost lovit în plin - VIDEO și FOTO


Două autoturisme s-au tamponat pe Calea Turzii, după ce un șofer a făcut o manevră incredibilă. 

Poliția Cluj: În jurul orei 11.50, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date, un bărbat în vârstă de 65, din comuna Beliș, care circula cu autoturismul din direcția străzii Gheorghe Pop de Băsești ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus pe Calea Turzii, de un bărbat în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă fiind proiectat în alte două autoturisme aflate în staționare.

În urma impactului, atât șoferul în vârstă de 65 de ani, cât și o femeie în vârstă de 62 de ani au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. 

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicate rezultate negative.

Conducătorul auto a virat stânga și a rezultat un accident. ”Din primele informații, sunt implicate în accident două autoturisme, iar o persoană este încarcerată”, anunță ISU Cluj.

A fost încarcerată într-un autoturism o femeie de 60 de ani. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au extras-o în siguranță pentru a nu-i agrava posibilele leziuni. În cele din urmă, femeia a fost transportată la spital. De asemenea, echipajele medicale au transportat la spital un bărbat de 65 de ani”, anunță ISU Cluj.

WhatsApp Image 2022-09-29 at 12.37.40.jpegWhatsApp Image 2022-09-29 at 12.37.39.jpeg

vlcsnap-2022-09-29-12h11m05s807.png

Comentarii Facebook