Accident pe Calea Florești lângă VIVO cu 4 victime - FOTO


Reprezentații Poliției Cluj spun că accidentul de luni seara s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și nu din cauza marcajelor greșite, așa cum s-a vehiculat în spațiul public. ”La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, pe strada Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un accident de circulaţie grav soldat rănirea a două persoane, în următoarele împrejurări: Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a condus un autoturism pe strada Calea Florești cu direcția de deplasare spre Calea Mănăștur, nu a adaptat viteza la condițiile de drum si a pierdut controlul asupra autoturismului; astfel, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus, după care a lovit bordura si a fost proiectat in alte două autoturisme care se deplasau spre Floresti. 

În urma accidentului, un minor de 7 ani din localitatea Florești a fost rănit grav și o tânără de 22 de ani, din localitatea Feleacu, conducătoarea unuia dintre autoturisme, a fost ranita ușor”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

--------------------------

Un accident rutier s-a produs luni seara, în jurul orei 20.00, pe Calea Floresti. Sunt patru autoturisme implicate și patru victime, între care și un minor.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD sunt la locul evenimentului și consultă trei adulți și un copil, se pare, cu afecțiuni ușoare.

Pentru consultarea persoanelor implicate în accident au mai fost dislocate la locul evenimentului două echipaje SMURD. ”Sunt consultați patru adulți și un copil de cca 7-8 ani, toți pare să aibă afecțiuni ușoare. Pompierii sprijină acordarea asistenței medicale de urgență, asigură siguranța salvatorilor la locul evenimentului și măsurile de prevenire a incendiilor privind scurgerile de carburanți”, precizează reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook