Duminica 28 Aprilie

Accident pe Autostrada Transilvania la doar câteva zeci de minute de primul incident! Ploaia torențială le dă bătăi de cap șoferilor


ISU Cluj anunță un nou accident rutier pe Autostrada Transilvania. Se pare că furtuna din după-amiaza zilei de duminică le dă bătăi de cap șoferilor clujeni.

După ce au intervenit la kilometrul 21, pe sensul de mers Gilău-Turda, salvatorii au fost solicitați la un alt accident la kilometrul 17, unde o mașină s-a făcut praf.

„La întoarcerea spre bază, pompierii au fost solicitați la un nou accident pe A3, la kilometrul 17, în care a fost implicat un autoturism. 

Două persoane sunt evaluate de către echipajul SAJ”, anunță ISU Cluj.

----------------------

UPDATE

La data de 3 septembrie, în jurul orei 14.40, a fost înregistrat un alt accident de circulație pe Autostrada A3, la km 16+500m, soldat cu pagube materiale.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 au constatat că un tânăr de 24 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea autoturismul înspre localitatea Nădășelu, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu apă, intrând în coliziune cu parapetul metalic din partea dreaptă.

În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook