Accident MORTAL pe strada Fabricii! Un pieton a fost lovit în plin de un șofer tânăr - FOTO și VIDEO


Un accident de circulație s-a produs pe stada Fabricii, miercuri seara, în jurul orei 20:40. 

Mai multe ambulanțe și autospeciale SMURD se află la fața locului. Traficul este blocat. 

Un paramedic SMURD efectuează resuscitarea unei persoane care este întinsă pe asfalt.

--------------------

UPDATE (21.25)

Un pieton a fost lovit de o mașină, iar medicii încearcă sa îl resusciteze. Victima este un bărbat în vârstă, care a încercat să traverseze strada prin loc nemarcat cu trecere de pietoni, iar un șofer de circa 20 de ani, care conducea un Logan, l-a lovit în plin. 

Șoferul implicat în accident a fost cel care i-a acordat primul ajutor victimei, conform martorilor. Acesta a sunat la 112 și a chemat rudele victimei la locul accidentului.

Nora pietonului lovit a suferit un atac de panică și, la locul accidentului, a mai venit o ambulanță, transmite reporterul Știri de Cluj, aflat pe teren. 

Victima a fost urcată într-o ambulanță SMURD și acolo a continuat resuscitarea. ”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente, alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD în urma unui accident rutier produs pe strada Fabricii din Cluj-Napoca.

Se aplică la fața locului manevre de resuscitare pentru un bărbat în vârstă de cca 70 de ani”, susțin cei de la ISU Cluj.

-------------------------

UPDATE (22:05)

Poliția Cluj anunță că victima a murit. ”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, cu privire la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile. 

În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ”, precizează Poliția Cluj.

WhatsApp Image 2022-02-16 at 21.31.08.jpeg

Comentarii Facebook