Accident MORTAL la Vâlcele. Din cauza bordurilor, ambulanța a întârziat - FOTO

 

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unei tinere, s-a produs pe o trecere de pietoni din Vâlcele, sâmbătă, 12 noiembrie, în jurul orei 14.00.

 

A fost un accident urat in Valcele. O fetita de 16 ani a fost lovita pe trecerea de pietoni si din cauza incompetentei celor de la CNADR ambulanta a intarziat semnificativ”, ne-a relatat un cititor, martor la incident.

 

Oamenii din Vâlcele și Feleacu se plâng că bordurile montate pe DN 1 sunt un adevărat pericol public.

 

 

 

Tânăra a decedat la UPU Cluj. Victima era din Galați și era la bunici în Vâlcele. A traversat strada regulamentar, iar pe partea cealaltă o așteptau părinții. 

 

O șoferiță din Alba, de 21 de ani, care conducea un BMW dinspre Cluj-Naposa spre Turda a frânat brusc la trecerea de pietoni, pe banda 1. Un autoturism care circula în spatele ei, condus tot de un șofer din Alba, dar cu numărul de înmatriculare CJ-10-KOJ, a tras de volan în stânga, pentru a evita impactul cu mașina oprită brusc în fața sa, dar a lovit-o pe tânăra care se angajase în traversarea străzii, luând-o pe capotă și proiectând-o câțiva metri, pe șosea, într-o baltă de sânge, scrie Turda News.

 

Mașina care a lovit-o a oprit la 20 de metri de trecerea pentru pietoni.

 

Ambulanța a ajuns greu, din cauza bordurilor montate recent, care au împiedicat deplasarea ei în condițiile în care s-a format o coloană. Medicii au resuscitat-o pe față la fața locului, iar după ce inima a început să-i bată, au transportat-o în comă la un spital din Cluj.

 

Oamenii spun că dacă nu erau aceste borduri, mașinile s-ar fi putut trage din cauza ambulanței, care ar fi putut avansa mult mai repede.

Comentarii Facebook