Un deputat clujean a povestit o pățanie cu un BMW -ist: A ajuns cu roțile în sus

 

Deputatul clujean Aurelia Cristea a relatat o poveste cu final tragic, dar care poate servi ca exemplu pentru șoferii grăbiți.

 

Oare cei care conduc o mașină marca BMW primesc automat si un ghid despre cum să fii nesimțit și să încalci regulile de circulație?" - acesta era gândul meu de azi dimineață de la ora 10. În câteva ore s-a transformat in gândul "doamne ajută-le să fie bine!”.

 

Povestea e așa și are un final trist:

 

Rulam pe șoseaua Ploiești-Brașov cu viteza regulamentară, eram angajată în depășire când in spatele meu apare o mașină care semnaliza cu farurile frecvent si care rula chiar în spatele meu, la intimidare. Imediat ce am terminat depășirea am intrat pe banda 1 , între timp m-am mai ales și cu niște claxoane , de parca trebuia să zbor. Am vazut ca face niște semne și i-am arătat calmă că e liber să meargă . Asta l-a înfuriat probabil , a încetinit și a lăsat geamul jos ca să mă învețe minte. Nu am vrut să-mi stric în nici un fel ziua, așa că am încetinit ca să nu aud "mulțumirile" , iar el și-a pierdut răbdarea și a demarat în trombă.

La ieșirea din Sighișoara după ce am stat blocați in trafic aproape o oră, din păcate BMW-ul cu numere de Sălaj al cărui conducător auto m-a agresat în trafic era cu roțile în sus și a mai făcut praf și o altă mașină. Viteză excesivă. Sper că nu sunt persoane decedate, dar grav rănite sunt sigur.

Pe ruta București-Brașov-TgMureș-Cluj am făcut 8 ore plus o oră de opriri, deci 9 ore, respectând regulile de circulație. Da, știu ca e mult , dar am ajuns cu bine acasă.

 

Fiți precauți, conduceți cu atenție! Respectați regulile, ele sunt făcute ca să ne protejeze!

PS: Faptul că cei care trebuiau să facă autostrăzi și nu le-au făcut nu ne dă dreptul să ne omorâm între noi. Avem opțiunea să-i tragem la răspundere pe cei vinovați , pe cei care și-au bătut joc de viitorul nostru”, a relatat deputatul.

Comentarii Facebook