Accident mortal la Gherla. Un copil a murit și mai multe persoane sunt rănite - VIDEO


Un accident mortal de circulație s-a produs pe centura ocolitoare a orașului Gherla. Două autoturisme s-au ciocnit și sunt 7 persoane rănite, dintre care cinci adulți și doi minori.

ISU Cluj anunță că se intervine cu doua autospeciale de descarcerare, 2 ambulanțe smurd și 3 ambulanțe SAJ. "Se acorda îngrijiri medicale tuturor celor implicați. Din primele informații, unuia dintre minori i se aplica manevre de resuscitare. Circulația blocată pe un sens", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Din nefericire, un copil a fost declarat decedat. Alte cinci persoane sunt transportate la spital.

"Din primele verificări rezultă faptul ca un conducător auto un vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN1 C, fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tanar de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, mașina condus de bărbatul de 34 de ani a ieșit de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de beton, ulterior răsturnându-se.

A rezultat rănirea a 6 persoane, iar din nefericire, în urma evenimentului, un minor în vârstă de 7 ani, din municipiul Gherla a decedat. 

Acesta era pasager în autoturismul care a părăsit partea carosabilă", a precizat și Poliția Cluj.

Comentarii Facebook