Joi 7 Iulie

Accident mortal la Cluj, in Băișoara - VIDEO


Un accident mortal de circulație s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 17.15, pe DJ 107M, în comuna Băișoara.

Din primele informații coliziunea laterală s-a produs între două autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat de 22 de ani, din comuna Viișoara, din direcția Iara spre Băișoara, și o autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Gilău, care s-ar fi angajat în depășirea autoturismului.

În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă, iar evenimentul s-a soldat, din nefericire, cu decesul conducătorului auto, de 39 de ani.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate. S-au întreprins manevre de resuscitare unui bărbat în vârstă de 39 de ani, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale acestuia. De asemenea, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Alte cinci victime, dintre care doi minori, au primit îngrijiri medicale, fără a fi necesar transportul acestora la spital. La această intervenție au participat un echipaj de pompieri cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, precum și o ambulanță SAJ.

Comentarii Facebook