Accident mortal în Ploscoș. A intervenit elicopterul SMURD - FOTO / UPDATE

 

Un accident mortal de circulație s-a produs pe raza localității Ploscoș, din județul Cluj. 

 

Accidentul a avut loc pe DJ 161B, în afara localității Ploscos, într-o ușoara curba la stanga, în panta. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers si a intrat în șanțul aferent sensului opus de mers. În urma accidentului, conducatorul auto a decedat si a rezultat vătămarea a 3 pasageri: soția șoferului (61 de ani), care este în stare stabilă, nepoata în vârstă de 4 ani, căreia i se acordă îngrijiri de către echipajul unui elicopter SMURD, și un minor de 8 ani, rănit ușor - zgârieturi minore.

------------------------

 

UPDATE

 

La accidentul rutier din apropierea localității Ploscoș au intervin două autospeciale cu modul de descarcerare ale Detașamentului de Pompieri Turda, elicopterul SMURD - Tg Mureș și două echipaje SAJ. În mașină se aflau doi adulți și doi minori.

 

Un bărbat (probabil șoferul) a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitare. Fetiței (în vârstă de aproximativ 4 ani, i-au fost efectuate manevre de resuscitare de către pompieri până la sosirea echipajelor medicale, în aceste momente și-a recăpătat conștienta și urmează să fie transportată la spital (se va decide dacă cu elicopterul la Tg Mureș sau cu echipajul SAJ). Femeia și băiatul, care au fost pasageri în mașină, sunt consultați și ei de către echipajele medicale în aceste momente. Nu par a fi suferit răni grave.

------------------------

 

UPDATE 1

 

Persoanele implicate în accident sunt din comuna Ploscoș, localitatea Crairât. 

 

Conform unor informații suplimentare, fetița în vârstă de 4 ani , rănită grav, a fost transportată cu elicopterul de la Unitatea de Primire a Urgențelor din Târgu Mureș. Femeia și băiatul de 8 ani au fost transportați la CPU Turda, cu ambulanțele.  

Comentarii Facebook