UPDATE Șoferul a fost reținut/ Accident mortal în Cluj-Napoca! BMW făcut ”acordeon” în jurul unui stâlp - VIDEO

 

Șoferul unui BMW a pierdut controlul asupra volanului pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca. Rezultatul: o persoană și-a pierdut viața, iar autoturismul este praf. 

 

Martorii susțin că BMW -ul cu numere de Satu Mare rula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a ieșit pe trotuar și a lovit violent un stâlp. Pasagerul din dreapta a murit pe loc, fiind strivit. 

 

Șoferul a reușit să coboare pe picioarele lui din mașină, dar s-a stabilit apoi că era băut. 

 

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 23:40, pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.

 

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Câmpul Pâinii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, 37 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism.

 

Conducătorul auto a fost rănit grav. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal”, anunță Poliția Cluj.

 

 

Video: Info Trafic jud. Cluj

 

 

---------------------------------

 

UPDATE

 

Șoferul care a cauzat accidentul soldat cu moartea unei persoane a fost reținut de polițiști.

 

Politistii rutieri au dispus reţinerea pentru 24 de ore a conducătorului auto implicat în accidentul rutier de pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

 

În perioada următoare, cel în cauză va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comentarii Facebook