Accident minor la Dej, dar urmat de SCANDAL. Un bărbat a lovit cu lopata - VIDEO


Un accident minor de circulație s-a produs vineri seara în Dej, dar la scurt timp a izbucnit un scandal monstru pe fondul unor divergențe mai vechi. 

Un conducător auto de 25 de ani, din comuna Câțcău, în timp ce se deplasa pe strada Crângului, din municipiul Dej, din direcția Dej înspre Gherla, a intrat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune față-stânga cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

În urma impactului, conducătorul auto de 26 de ani a fost condus la o unitate în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cert este că, la scurt timp după producerea accidentului,șoferul autoturismului cu numere de Bistrița-Năsăud a fost asaltat cu acuzații de fratele șoferului și de alți bărbați sosiți în susținere. ”Domnul cu Dacia a venit cu Dusterul și a intrat frontal în mine. El a vorbit cu fratele lui și acesta a venit și a dat cu lopata și a lovit-o pe domnișoara (n.red. aflată în mașină). Ei s-au adunat și vorbesc să facă scandal”, a spus șoferul, intervievat de reporterul de la Someșeanul.ro

Fratele celuilalt șofer a acuzat că sunt amenințați de șoferul Audi -ului îi amenință și chiar l-a bătut pe unul dintre frații lui. ”A fost bătut și nu ați făcut nimic. Eu plătesc taxele la stat și autoritățile nu fac nimic”, a acuzat acesta.

Poliția Cluj anunță că ”în cauza se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatamare corporală din culpa, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal. Pana in acest moment, o persoana a fost sancționată contravențional conform legii 61/1991R pentru adresarea de injurii”. 

Comentarii Facebook