Luni 24 Februarie

Accident lângă Melody! Tânără lovită de un autobuz - VIDEO și FOTO


O tânără a fost lovită de un autobuz marți, 21 ianuarie, în jurul orei 13.45, la intersecția Bulevardul 21 Decembrie cu Piața Unirii. 

Tânăra se afla la trecerea de pietoni de lângă Melody și se pregătea să traverseze. Aceasta a fost lovită sau acroșată de mijlocul de transport în comun. Victima a fost aruncată câțiva metri și s-a lovit cu capul de  asfalt.

Traficul pe ruta Mărăști - Mănăștur a fost îngreunat, fiind afectat de cercetările făcute de polițiști.

ISU CLUJ: Un echipajSMURD a intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere de cca 20 de ani, care, se pare, că a fost acroșată de un mijloc de transport în comun, în zona intersecției Bulevardului 21 Decembrie 1989 cu Piața Unirii.

Tânără era conștientă în momentul sosirii echipajului la locul evenimentului, a fost evaluată de către echipajul medical, și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Politia Cluj:

În jurul orei 13.30, în Piața Unirii s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei femei.

Conform primelor informații, un bărbat de 62 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autobuz CTP în Piața Unirii, înspre cartierul Mărăști, la intersecție cu Bulevardul 21 Decembrie 1989 a circulat pe culoarea verde a semaforului electric, însă traversarea intersecției i-a fost îngreunată de un alt autobuz aflat în așteptare, context în care la următoarea trecere pentru pietoni marcată și semaforizată a surprins și accidentat o femeie de 23 de ani, care s-ar fi angajat  în traversarea străzii pe culoare verde a semaforului destinat pietonilor.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  

Cercetările continua pentru stabilirea circumstatelor exacte în care s-a produs accidentul.

20200121_140400.jpg20200121_140333.jpg

Comentarii Facebook