Accident la Stejeris cu cinci morti! Doua masini s-au ciocnit la iesire din Turda spre Alba Iulia

 

Un accident soldat cu cinci morti si trei raniti s-a produs in jurul orei 17.28 la iesire din Turda spre Alba Iulia, pe raza satului Stejeris, comuna Moldovenesti.

 

"Din primele informatii rezulta ca soferul unui autoturism care circula de la Alba Iulia spre Turda a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens unde s-a izbit de o alta masina care circula din directia Turda spre Alba Iulia. Cinci persoane au decedat si trei sunt ranite", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu,

 

Seful Politiei Rutiere Cluj, comisarul Alexandru Muresan, a declarat ca accidentul a fost produs de soferul unui autoturism Renault, care a intrat in depasire intr-o curba periculoasa, lovind un Logan care circula regulamentar din sens opus.

"Patru dintre persoanele decedate erau pasageri in Renault si a cincea persoana care si-a pierdut viata a fost soferul Loganului. In masina care circula regulamentar mai erau trei pasageri, o femeie si fiicele sale de 13 si 15 ani. Identitatea victimelor urmeaza sa o stabilim. Despre raniti nu stim care este starea lor", a afirmat comisarul Alexandru Muresan.

 

Foto: Turda news

Comentarii Facebook