Accident la Sanpaul! Soferul a fost la un pas sa fie linsat de tigani, dupa ce a lovit un barbat de 68 de ani VIDEO

 

Un sofer care a produs un accident de circulatie pe raza localitatii Sanpaul, miercuri seara, in jurul orei 20.20, a fost la un pas sa fie linsat de un grup de tigani, rude si cunoscuti ai persoanei ranite.

 

Soferul circula pe DN 1F, de la Zalau la Cluj-Napoca, si a lovit in plin, pe raza comunei Sanpaul, un barbat de de 68 de ani, care traversa neregulamentar. Victima a fost proiectata cativa metri in urma impactului. Rudele si prietenii acesteia au aflat de accidentul de pe drumul national si, inarmati cu bate si alte obiecte contondente s-au dus pentru a-l intimida pe sofer.

 

Acesta a scapat doar cu amenintari, dupa ce politistii din comuna au chemat mascatii.

 

"A avut loc un accident de circulatie cu victima. Un conducator auto din judetul Salaj a surprins si accidentat grav un pieton de circa 70 de ani care circula neregulamentar pe axul drumului. La fata locului a fost solicitata politia, care a constatat ca victima era in stare grava si s-a solicitat SMURD -ul si s-a trecut la identificarea conducatorului auto. Un numar redus de apartinatori ai victimei au avut discutii mai violente cu soferul. Politistii au cerut sprijinul altor forte pentru a usura masura de cercetare", a declarat comisarul sef Ciorba Zaharia, adjunctul sefului IPJ Cluj.

 

Victima a fost transportata la UPU Cluj, iar autorul accidentului a fost dus la sediul IPJ Cluj.

 

Comentarii Facebook