Accident la Sânpaul! Cinci studenți au plonjat cu mașina în Nadăș, de la 10 metri înălțime - VIDEO

 

Un grav accident de circulație s-a produs vineri, 15 martie, în jurul orei 13.00, pe raza localității Sânpaul. 

 

Un autoturism marca Ford condus de o tânără studentă, în vârstă de 22 de ani, a derapat și a căzut în pârâul Nadăș. Mașina a plonjat în apă de la 10 metri și tinerii au rămas blocați minute în șir, până când pompierii au intervenit și au descarcerat victimele. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

În accident au fost răniți cinci tineri, doi bărbați și 3 femei, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani din Sălaj. Cei cinci sunt studenți la mai multe facultăți din Cluj-Napoca și se îndreptau spre casă.

 

Din primele informații rezultă că șoferița a condus cu viteză prea mare și nu a mai adaptat viteza la condițiile de drum. 

 

În urma accidentului, un tânăr a fost proiectat prin parbrizul autoturismului, iar ceilalți patru au rămas prinși între fiarele contorsionate ale mașinii. Trei dintre victime sunt în comă, iar alte două în stare stabilă.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

Unul dintre tinerii implicați în accident a decedat. Alți trei sunt în stare gravă, în timp ce al cincilea a fost externat. Vezi AICI detalii.

Comentarii Facebook