Accident la Jucu de Mijloc. Mașină lovită de tren - FOTO


UPDATE

Un barbat a condus auto pe DC40, din direcția Jucu de Mijloc spre DN 1C, a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, nu ar fi respectat indicatorul oprire, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a pătruns pe firul 2 de cale ferată, fiind acroșat de trenul personal 4110 regio Cluj Napoca - Sighetul Marmatiei, care circula pe direcția Cluj-Napoca spre Gherla. Mecanicul locomotivei este din Singeorz Bai și nu consumase băuturi alcoolice.

Conducătorul auto (31 de ani) este din Cluj Napoca, a fost rănit grav și nu a putut fi testat.

----------------------------

Știrea initială

Un accident grav s-a produs în Jucu de Mijloc, la trecerea la nivel cu cafea ferată.

Accidentul s-a produs marți, în jurul orei 15.10.

Un șofer a traversat calea ferată chiar în momentul în care venea trenul și a fost lovit în plin, fiind proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a rupt. O persoană a rămas încarcerată în autoturism. ”Persoana care a apelat la 112 a putut evalua doar vizual victima, pare conștient și nu poate ieși din mașină. Apelantul nu se poate apropia de mașina accidentată, a fost rupt un stâlp de înaltă tensiune și este căzut peste aceasta”, precizează ISU Cluj.

ISU Cluj a contactat Regionala CFR care a întrerupt alimentarea cu energie electrică, pentru ca pompierii să poată extrage victima din autoturism.

ISU Cluj (ora 15.00): Un autoturism a fost lovit de tren în Jucu de Mijloc. Este anunțat prin numărul pentru apel unic de urgență faptul că o persoană este încarcerată și în stare de conștiență în autoturism. 

Un stâlp de transport înaltă tensiune a fost rupt în urma impactului și a fost răsturnat peste mașină. Vegetația din apropierea mașinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte. 

Intervin două mașini cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.

 A fost anunțată regia de transport feroviar pentru întruparea alimentării cu energie electrică și a traficului feroviar.

Pompierii clujeni au reușit să scoată bărbatul prins între fiarele contorsionate ale mașinii și stâlpul doborât de înaltă tensiune răsturnat peste aceasta, după mai bine de o oră de acțiuni susținute, în vederea acordării primului ajutor și descarcerare.

69256727_2468932239819899_5276081832364867584_n.jpg

Comentarii Facebook