Accident la Cluj filmat LIVE! A lovit un pieton pe trecerea de pietoni. Cât de necesară ar fi iluminarea? - VIDEO

 

Lipsa iluminării la trecerile de pietoni poate produce victime. Un șofer s-a trezit cu un pieton pe capotă și a postat imaginile filmate LIVE.

 

Combinatia fatala: noapte (seara), oboseala, lumini pe partea stanga oprite, vizibilitate mica, neasigurare la trecere. Nu au fost victime”, a explicat șoferul care a filmat scena pe trafictube.ro.

 

Iluminarea trecerilor de pietoni este o necesitate la Cluj-Napoca și a fost solicitată de mulți șoferi și chiar de consilierii locali. Până acum nu s-a făcut nimic, dar oricând se poate produce un accident. 

 

Si pietonul are o mare parte de vina…nu inteleg cum a aparut pe trecere dupa o alta masina, inseamna ca el nici macar nu s-a uitat nici o clipa daca poate trece”, a comentat un șofer. 

 

Daca cel din fata ta ar fi oprit sa-i dea prioritate pietonului care era deja cu piciorul pe trecere (sec.17), atunci nu te mai lua prin surprindere prezenta lui in acel loc. Bine ca nu l-ai trantit sa dea cu capul de asfalt, ca iesea nasol tare. Si poate ca ragaliile din Primarie care se ocupa cu iluminatul stradal, sa puna bec macar pe cel mai apropiat stalp de trecerile de pietoni”, a mai completat cineva.



Comentarii Facebook