UPDATE Accident cu cinci victime pe drumul Cluj-Gherla. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului FOTO



Un accident rutier, soldat cu rănirea a 5 persoane, a avut loc, duminică seară, pe drumul Cluj-Gherla.

Din primele informații, șoferul unui TIR a lovit din spate un autoturism, pe care l-a proiectat pe contrasens. Autoturismul a intrat apoi în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar.

În urma impactului, 5 persoane au fost rnite, dintre care 3 au suferit răni grave.

ISU Cluj s-a deplasat la fața locului cu autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

Un subofițer din cadrul ISU Bistrița Năsăud a oprit la locul accidentului pentru a oferi ajutor, înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

----------------------------

 

UPDATE

 

La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, pe  DN 1C E 576, în afara localității Gherla, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a cinci persoane.

 

Mai exact, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe  DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

 

Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

 

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital.

 

 

Comentarii Facebook