Duminica 28 Aprilie

Accident în Turda! Un șofer a intrat cu mașina într-o ambulanță care transporta un pacient. Bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice


Un accident rutier, în care au fost implicate o ambulanță și o mașină a avut loc luni seara, în municipiul Turda.

"Pompierii au intervenit cu o autospecială la accident rutier petrecut pe Calea Victoriei din municipiul Turda. La fața locului au găsit un autoturism și o ambulanță SAJ avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Un al doilea echipaj SAJ, alocat la locul accidentului, a consultat persoanele implicate eveniment, cât și pacientul transportat de către echipajul SAJ în timpul accidentului.

Doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40 și 60 de ani, ambii din autoturismul implicat în accident, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Conform primelor evaluări aceștia prezentau afecțiuni ușoare.” a transmis ISU Cluj.

Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un conducător auto de 53 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa cu un autoturism din direcția străzii Lotus, la pătrunderea în intersecție a acroșat o ambulanță, condusă de un bărbat de 54 de ani, din direcția străzii Ștefan cel Mare spre strada Câmpiei, care ar fi avut în funcțiune semnalele luminoase. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului și a unui pasager din acel autovehicul.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului ambulanței a rezultat negativă, iar conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la locul evenimentului rutier, fiindu-i recoltate probe biologice la unitatea medicală.

,,Întrucât există indicii cu privire la consumul de băuturi alcoolice de către conducătorul autoturismului, în cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă” precizează IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook