Accident în spate la VIVO! ”Drum făcut de analfabeți, hoți” - VIDEO


Un șofer care a trecut pe drumul din spatele VIVO Cluj a ieșit în decor. Incidentul a fost filmat la scurt timp, iar comentariul celui care a surprins imaginile a fost ”Drum făcut de analfabeți, hoți”.

Acesta a mai spus că este un drum comunist, fără parapet de protecție, iar accidentul se putea solda cu victime. 

Drum nu este iluminat și fără parapet. Primăria Florești pune în pericol cetățenii. Noaptea este imposibil de a conduce!!”, a mai spus acesta. Nu este clar cum a ieșit șoferul de pe drum, pentru că drumul este aglomerat și nu se circulă cu foarte mare viteză.

Drumul este și distrus de constructorii care lucrează în zonă. Primarul de acum, Bogdan Pivariu, a explicat că zona va fi refăcută și drumul va fi lărgit, posibil urmând să fie folosit și de mijloacele de transport în comun. 

Acolo, anii trecuți, fostul primar, Horia Șulea, a promis că va face centura de sud, prin spatele Vivo, dar proiectul s-a blocat după ce contructorul, firma Diferit, a abandonat lucrarea. În cele din urmă, drumul din spatele VIVO a fost asfaltat de fostul primar, iar acum este folosit ca rută alternativă, deși standardele sunt mult inferioare.

Comentarii Facebook