Accident în Someșeni.Șoferul unui autocar in care erau 26 de oameni era băut la volan și a intrat intr-o mașină oprită la semafor-FOTO

 

Un autoturism a fost lovit de un autocar, în Someșeni, pe traseul Mărăști - Aeroport. 

 

Autoturismul era oprit la semaforul de după pod, iar șoferul autocarului nu a oprit la timp lovindu-l din spate. Impactul a fost unul violent, autoturismul fiind serios avariat. 

 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

 

 

Polițiștii Biroului Rutier Cluj i-au suspendat dreptul de a conduce unui bărbat din localitatea Jucu după ce l-au depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice.

 

La data de 17 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca s-au deplasat la un eveniment rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca, unde un autocar a lovit din spate un autoturism care era oprit la semafor.

 

Evenimentul rutier a avut doar pagube materiale, dar surpriza a apărut în momentul în care conducătorul autocarului, care efectua o cursă regulată Târgu-Mureș – Cluj-Napoca, a prezentat o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

 

Conducătorului autocarului, un bărbat în vîrstă de 49 de ani, din localitatea Jucu, județul Cluj, care la momentul producerii evenimentului, transporta un număr de 26 de persoane, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile și a fost sancționat contravențional”.

Comentarii Facebook