Accident în Mănăștur! Un șofer BEAT a avariat patru mașini. Pagubele sunt de 110.000 de lei - FOTO

 

Un accident de circulație s-a produs duminică seara, pe strada Izlazului, din Mănăștur. Au fost avariate 4 mașini, iar două persoane au fost rănite. 

 

Conform Poliției, un șofer de 33 de ani din din Iara a pierdut controlul asupra volanului și a lovit un alt autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Sălaj. Ultima mașină a fost proiectată în două autoturisme parcate.

 

Pagubele în urma acestui accident se ridică la 110.000 lei.

 

Șoferul din Iara avea o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Un bărbat, de 33 de ani, din comuna Iara, aflat sub influenţa alcoolului, care se deplasa cu un autoturism pe strada Izlazului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

 

Astfel, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus, de către un tânăr, de 26 de ani, din judeţul Sălaj, pe care l-a proiectat în două autoturisme parcate pe marginea carosabilului.

 

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 26 de ani şi a unei pasagere în acelaşi vehicul, de 25 de ani, din Huedin. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 110.000 de lei”, precizează Poliția Cluj, conform Someșeanul.ro.

Comentarii Facebook