Accident în Livada, Cluj! Conducătorul unei triciclete electrice a fost rănit grav de un șofer tânăr care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare


Polițiștii clujeni au intervenit joi, în jurul orei 16.15 la un accident rutier în comuna Petreștii de Jos, localitatea Livada. Din primele date, un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul din direcția Petreștii de Jos spre Livada, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu triciclu electric, condus de un bărbat, de 69 de ani.

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 16.15, în comuna Petreștii de Jos, localitatea Livada, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două vehicule.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul din direcția Petreștii de Jos spre Livada, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu triciclu electric, condus de un bărbat, de 69 de ani”, transmite IPJ Cluj.

În urma evenimentului, conducătorul triciclului a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital. De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, bărbatului de 69 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Comentarii Facebook