Duminica 28 Aprilie

Prea mult smart strică! Clujenii de pe o stradă nu pot arunca gunoiul pentru că nu le merge cartela


Clujenii de pe strada Rapsodiei se plâng că nu pot arunca gunoiul de o vreme pentru că punctul gospodăresc smart nu se mai deschide. Oamenii au primit cartele, pentru a arunca gunoiul ”smart”, dar tehnologia folosită nu este cea mai bună, iar sistemul dă rateuri. 

Nu funcționează sistemul de acces de la punctul de colectare a deșeurilor aferent adresei strada Rapsodiei 17, ap. 14. Cartela distribuită nu funcționează decât uneori, iar de săptămâna trecută nu mai funcționează nici ușa. Astfel, locuitorii arondați acestui punct nu mai pot asigura colectarea selectivă de săptămâni întregi deja!!! 

Dovada este faptul că noile pubele amplasate în interiorul perimetrului asigurat cu ușă cu yală actionabilă electric sunt nefolosite de cateva saptamani deja!”, a transmis un locuitor de pe stradă.

Acesta reclamă și că firma de casă a PNL Cluj, Supercom,  nu ridică gunoiul, ”decât foarte rar. Suntem în toiul verii, iar atâtea deșeuri reprezintă o sursă de pericol pentru sănătatea umană și protecția mediului. Dacă nu se rezolvă problema care deja persistă de saptamani intregi, voi sesiza Garda Națională de Mediu”, a reclamat clujeanul, într-un mesaj adresat Primăriei Cluj-Napoca, în 19 iulie.

Chestiunea este tot ”în lucru” și nu se știe când va fi soluționată.

Comentarii Facebook