Accident in Jucu, pe DN 1C. O persoana a fost ranita, iar traficul blocat mai bine de o ora!

 

Un accident s-a produs, în jurul orei 19.30, pe raza localității Jucu, județul Cluj, pe DN 1 C. În acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație, între Cluj-Napoca și Gherla.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea, "în accident au fost implicate două autoturisme, iar o persoană a fost ranită”. Victima a fost transportată de urgenta la spital.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

UPDATE ora 20.20


Accidentul s-a produs în jurul orei 19.15. Un autoturism a intrat într-un TIR, iar în urma impactului o persoană a fost ranită și transportată la spital pentru investigații.

 

Traficul este blocat de mai bine de ora, iar polițiștii care fac investigația la fața locului speră să redeschidă circulația în maximum 45 de minute. O parte dintre șoferii care au rămas blocați în trafic au ales să meargă pe drumul Nokia, dar, în acest moment (n.red. ora 20.20), și acest drum este foarte aglomerat si se circulă bară la bară.

 

Foto: arhiva

Comentarii Facebook