Accident în Gilău! Un țigan beat și fără permis a intrat sub un TIR

 

Un accident s-a produs, joi, 14 martie, în jurul orei 12.20, pe podul de la Gilău. Un șofer a pătruns cu mașina sub un TIR. 

 

În accident a fost implicată o dubă cu numere de Anglia și volan pe dreapta condusă de un rom. Din primele informații rezultă că bărbatul era beat și fără permis, intrând într-un TIR care circula regulamentar. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (12.38)

 

Au fost două persoane rănite din autoutilitară. Accidentul a avut loc pe podul din Gilău. Răniții nu au fost încarcerați, dar nu se ști cât sunt de grav, colegii mei fiind la locul accidentului. Traficul a fost îngreunat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (12.47)

 

Accidentul s-a produs pe podul din Gilău. Șoferul unei autoutilitare a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autotren. Șoferul nu posedă permis de conducere și în urma verificării cu etilotestul a rezultat că avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Bărbatul care conducea autoutilitara va fi cercetat penal. 

 

Foto: Maier Mark

Comentarii Facebook