Miercuri 24 Aprilie

UPDATE Accident în Florești! Un șofer beat a intrat într-o ambulanță - VIDEO

 

Un șofer băut a intrat frontal într-o ambulanță care transporta un pacient pe strada Cetății, din Florești. 

 

Accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi. Se pare că echipajul Serviciului de Ambulanță a Județului (SAJ) Cluj circula fără semnalele luminoase pornite, dar regulamentar, iar șoferul băut nu a reușit să evite coliziunea oricât s-a chinuit. 

 

Acesta riscă acum să îi fie suspendat permisul de conducere și în funcție de antecedente ar putea avea probleme penale, deși legislația este prea blândă în astfel de cazuri.

 

Video:  Gaița Danut / Info Trafic jud. Cluj

 

------------------------------------

 

UPDATE

 

La data de  6 iunie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au identificat un conducător auto, în vârstă de 31 de ani, din Baciu, implicat într-un accident rutier cu pagube materiale pe strada Cetății, din Florești, care avea o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge”, anunță IPJ Cluj.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului,  faptă prevăzută de Codul penal.

 

Comentarii Facebook