Accident in Floresti! Un motociclist a fost spulberat de soferul unui Ford FOTO

 

Un motociclist a fost spulberat de soferul unui autoturism marca Ford, in Floresti, in urma unui accident produs in jurul orei 16.00.

 

"O. Danut, de 52 de ani, din Floresti, in timp ce conducea pe directia Floresti - Cluj-Napoca, a virat de pe strada Avram Iancu spre strada Cardinal Iuliu Hossu si nu a acordat prioritate lui G. Bogdan Raul, de 21 de ani, care conducea o motocicleta din sens opus. Motoclistul a suferit contuzii si a fost trasportat la UPU Cluj, fara a ramane internat", a declarat subcomisarul Daniel Graur, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

Fotografiile au fost realizate de Virgil, un cititor Stiri de Cluj.

 

Daca ati surprins un incident care poate reprezenta o stire, puteti trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pre rubrica "Fii reporter!".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Motociclistul a fost filmat cu putine minute inainte de producerea accidentului ruland cu viteza pe Calea Floresti. Vezi AICI imaginile.

Comentarii Facebook