Accident în Florești, la strâmtoarea de pe Șesul de Sus. Șoferul era beat - FOTO


Un șofer beat a demolat un gard pe strada Șesul de Sus, din Florești. 

Accidentul s-a produs din cauza șoferului, era mort de beat, nu din cauza drumurilor. Cei care ați ales sa locuiti acolo știai cum e drumul cand v-ati cumparat apartamentele. De ce nu ați luat în alta parte, unde sunt drumuri largi”, a precizat un martor la accident. 

Din imagini reiese că șoferul nu a mai luat curba cum trebuie, ci a intrat în gardul imobilului. 

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe strada Șesul de sus din comuna Florești.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorul auto, respectiv un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Florești.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație în valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice.

Cercetările au fost demarate în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook