Accident în față Berăriei Ursus! Patru mașini avariate de un șofer beat! Un alt Audi a fost acroșat ulterior - FOTO

 

Un accident cu mai multe mașini avariate s-a produs miercuri seara, în fața Berăriei Ursus, din Piața Unirii. 

 

Conform martorilor, șoferul unui Volvo, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit mai multe mașini care stăteau la semafor. ”A lovit o mașină așa de tare că a fost proiectată în alte două mașini din față. Patru mașini erau împrăștiate pe stradă. Se pare că șoferul vinovat era beat”, ne-a spus un martor.

 

 

 

Unul dintre autoturisme nu a mai putut pleca de pe loc din cauza avariei suferite și a fost chemată o mașină de tractare. Șoferul acesteia a acroșat, din greșeală, un Audi oprit în trafic. 

 

 

Poliția se afla la locul accidentului pentru a finaliza cercetările, astfel că a preluat și cel de-al doilea accident. 

-------------------

UPDATE

 

Șoferul autoturismului marca Volvo, care a produs accidentul, avea o alcoolemie de peste 0.70 alcool pur în aerul expirat. Acesta a lovit un autoturism marca VW.

 

Din primele cercetări rezultă că un șofer de 35 de ani din Apahida, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care circula spre Mănăștur, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 38 de ani, și l-a lovit. Acest autoturism a fost proiectat în altul, condus de un tânăr de 28 de ani. Șoferul care nu a respectat distanța regulamentară a ricoșat, în urma impactului, și într-un autobuz, care circula regulamentar. Două pasagere din autoturismul lovit prima dată (n.red. VW), de 19 și 20 de ani, au fost rănite ușor. Pagubele materiale se ridică la 50.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vârci.

Comentarii Facebook