Accident în Dej! O fetiță de 2 luni a murit și 7 persoane sunt rănite. Două AUDI s-au făcut praf - VIDEO

 

Un accident grav s-a produs în Dej, pe strada Vâlcele, vineri, în jurul orei 17.00.

 

Conform ISU Cluj, trei persoane au rămas încarcerate în autoturismul implicat în accident. ”Intervenim cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD”, informează ISU Cluj.

-------------------------------

UPDATE

 

Pe strada Vîâlcele din Dej a avut loc o ciocire frontală între două autoturisme. S-ar părea că este vorba despre o intrare pe contrasens. 

 

Opt persoane sunt rănite și un sens de circulație a fost blocat”, a declarat Daniel Graur, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Dintre cei opt răniți, șapte au fost duși la Dej, iar unul la UPU Cluj.

-------------------------------

UPDATE

 

În accident au fost implicate doua autoturisme, un Audi A6 și un Audi A4. Conform dejeanul.ro, Audi -ul A6 inmatriculat in Bucuresti, a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de celalalt autoturism, care circula regulamentar.

 

În urma impactului dintre cele doua masini, una a ajuns in santul de pe marginea soselei. Din autoturismul ajuns in sant, pompierii au scos o fetita de doar doua luni, in stare grava, care a fost transportata de urgenta la Spitalul Municipal Dej. Pentru ea, a fost chemat un echipaj SMURD de la Cluj Napoca pentru a o transfera la UPU 1, dar inima fetitei nu a mai rezistat, declarandu-se decesul dupa mai bine de o ora de resuscitare. 

 

In acelasi autoturism s-au aflat si parintii fetitei, dar si un cetatean suedez, care au ajuns de asemenea la Spitalul Municipal Dej in stare grava. 

 

Alți patru răniți din autoturismul AUDI A6 au fost transportați la spital pentru ingrijiri medicale.

Comentarii Facebook