Sambata 28 Ianuarie

Accident în Căpușu Mare, cu două autoturisme - VIDEO


Un accident de circulație s-a produs la Căpușu Mare, marți, 14 decembrie, în jurul orei 17.00.

Conform verificărilor preliminare, conducătorul auto care se deplasa dinspre Huedin înspre Cluj-Napoca ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism.

Anterior pătrunderii pe sensul opus, un alt participant la trafic ar fi efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu, pe sensul de deplasare Oradea-Cluj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Doi dintre aceștia și un pasager au fost transportați la o unitate medicală.

--------------------------

UPDATE

ISU Cluj: O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 17.00, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o tânără care acuza dureri la un membru inferior. S-a acționat cu echipamentele speciale pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a o evacua din autoturism fără a-i agrava posibilele leziuni suferite. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Alte patru persoane au mai fost consultate la fața locului, dintre care două au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

Comentarii Facebook