Luni 4 Iulie

Spărgători reținuți la Cluj! Au furat bijuterii și bancnote - VIDEO de la percheziții


Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore, trei bărbați bănuiți de comiterea unor fapte de furt calificat. Au fost efectuate percheziții domiciliare în localitatea Florești, la locuințele celor trei.

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, în localitatea Florești.

Cei în cauză sunt bănuiți de faptul că, în perioada septembrie-decembrie a.c., ar fi sustras bijuterii, bani și unelte electrice din interiorul a două imobile din municipiul Cluj-Napoca și din două autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului.

Cu ocazia perchezițiilor au fost indisponibilizate și ridicate telefoane mobile, cartele SIM, dar și alte obiecte de interes pentru soluționarea cauzei. 

În baza probatoriului administrat, cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați în fața procurorului de caz, în vederea analizării dispunerii și altor măsuri preventive față de aceștia.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic, polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj. 

Comentarii Facebook