Accident grav in Piata 14 Iulie. Un sofer s-a urcat pur si simplu peste o batrana de 82 de ani si fugit de la locul accidentului

 

O femeie, in varsta de 82 de ani, a fost ranita grav de un autoturism in Piata 14 Iulie, care dadea cu spatele si s-a urcat pur si simplu peste batrana. Soferul a disparut de la locul accidentului.


Antonia S., in varsta de 82 ani, din Cluj-Napoca, se indrepta spre casa, sambata in jurul orei 12.00, si a traversat strada in Piata 14 Iulie, din cartierul Grigorescu.

 

Potrivit politistilor care au investigat accidentul, batrana a fost lovita de un autoturism care dadea cu spatele si impactul a fost violent. Femeia a fost transportata la spital si a suferit o serie de leziuni, dar autorul accidentului a disparut si a fost dat in urmarire.

Pe baza declaratiilor date de martori, politia a reusit sa identifice autoturismul implicat in accident. Masina a fost condusa de Diana-Alexandra K., in varsta de 19 ani, din localitatea Nistru, judetul Maramures.

Tanara este cercetata pentru parasirea locului accidentului, iar in paralele continua ancheta pentru a se vedea daca soferita a respectat regulile de circulatie in momentul in care a dat cu spatele.

Comentarii Facebook